Change Your Life!

Verander je leven en plaats hier je bestelling.

Vraag

Herbalife F1 Shake
Beta Heart

Vitaliteit

Vaak moe of futloos? Last van dipjes of tijdelijke concentratieproblemen? Last van het spreekwoordelijke klopje van de hamer na de maaltijd, of u knijpt wel eens een oogje toe in de sofa?

Dan heeft u last van vitaliteitsproblemen. In de drukte en stress van alle dagen heeft u soms geen zin meer om een gezonde uitgebalanceerde maaltijd samen te stellen.

De Formule 1 voedingsshake en de voedingssupplementen van het basispakket Vitaliteit zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw lichaam alle essentiële voedingsstoffen en vitaminen krijgt. Ze ondersteunen het behoud van een normaal energieniveau en immuumsysteem. Als u gezond bent heeft u energie, uithouding en vitaliteit. U bent beter bestand tegen de dagelijkse uitdagingen. De Herbalife voeding en voedingssupplementen dragen bij tot een goede lichamelijke conditie. U kunt deze voedingsproducten los gebruiken, of samen met uw persoonlijke programma voor gewichtbeheersing.

Onbewust

Ook als u bijvoorbeeld rookt, of allergisch bent aan bepaalde voedingsmiddelen neemt uw lichaam niet alle voedingsstoffen in voldoende mate op. Dan is dit programma een ideale basis voor een vitaal leven. Het programma bestaat uit diverse formules die afgestemd worden op de behoeftes van uw lichaam.

Formula 1

Voedingsshake in diverse smaken (550 gram) en vezel- en kruidentabletten – multivitaminecomplex

De shake is rijk aan proteïne uit soja en zuivel. De Formula 1 shakes zijn een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen in combinatie met training.

De Herbalife Formula 1 Voedingsshake is ook verkrijgbaar zonder lactose, soja en gluten als het volgens de aanwijzingen is bereid. Geschikt voor vegetariërs.

Vitaminen en Mineralen

De essentiële vitaminen en mineralen in de Herbalife Formula 1 shakes kunnen u helpen uw dagelijks aanbevolen hoeveelheid te behalen.

Een Herbalife Formule 1 shake bevat een vergelijkbare hoeveelheid:

  • Calcium als in 2 potten yoghurt;
  • Vitamine C als in 1 Satsuma;
  • Vitamine E als in 1 eetlepel zonnebloemolie;
  • Kalium als in 1 banaan;
  • Proteïne als in 1 gebakken kabeljauwfilet;
  • Magnesium als in 100 gram verse spinazie;
  • Niacine als in 1 portie geroosterd lamsvlees (90 gram).

Met acht heerlijke smaken om uit te kiezen, kunt u uw Herbalife shake precies bereiden zoals u zelf wil. Probeer elke dag een andere combinatie.

Vezel- en Kruidentabletten

Vezel- en Kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden.

Vezels zorgen, samen met water, voor een efficiënte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Dit leidt weer tot een betere spijsvertering, wat bijdraagt aan een betere opname van essentiële voedingsstoffen uit onze voeding.

Een ander voordeel van de vezel- en kruidentabletten is dat ze helpen om vetopslag te voorkomen. De vezels vullen de maag waardoor u minder snel behoefte hebt aan snacks tussen de maaltijden en waardoor u dus gezond kunt afvallen.

De vezel- en kruidentabletten bevatten eveneens havervezels. Haver is goed voor de ingewanden, helpt tegen een opgeblazen gevoel en andere maagproblemen. Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig eten van ongepelde haverkorrels zeer effectief is tegen een te hoog cholesterolgehalte. Daarnaast bevordert het een stabiele suikerspiegel en dus een stabiele insulineaanmaak. Havervezels verbeteren de stoelgang, waarbij de darmen op allerlei manieren gebaat zijn, bijvoorbeeld bij obstipatie.