Change Your Life!

Verander je leven en plaats hier je bestelling.

Vraag

Herbalife F1 Shake
Beta Heart

Sportvoeding

HERBALIFE24 is ontwikkeld voor iedereen – of je nu jogger, enthousiaste fitnesser of topsporter bent, HERBALIFE24 heeft alle producten die je nodig hebt om je voor te bereiden, te trainen en te herstellen. Alle Herbalife24 producten staan nu op de officiële doping vrije producten lijst , waar ook het NOC – NSF gebruik van maakt. Onze producten werden altijd al getest maar met name voor topsporters is deze vermelding erg belangrijk!

Om goed te kunnen presteren in training en in de sport heb je ook goede uitgebalanceerde sportvoeding nodig.Het zal niet alleen je prestaties verbeteren, en je spiermassa’s gericht verbeteren maar ook je risico ’s op blessures helpen beperken.

Of je nu rustig aan wat joggen doet of een topsporter bent,de Herbalife24 sportlijn heeft de producten die u nodig heeft
om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen.

Na een wedstrijd of sportsessie heeft uw lichaam de juiste verhouding aan koolhydraten en proteïne nodig om te kunnen herstellen. Breng training, prestaties en herstel naar een hoger niveau met de eerste 24-uurs sportvoedingslijn.

Fitclub

Herbalife heeft talrijke fitclubs waar je terecht kan. Ook kan je op de verschillende websites van herbalife terecht voor workouts.

Herbalife 24, de juiste sportvoeding

Tijdens trainingen en sportwedstrijden wordt er meestal voluit gegaan, maar nadien volgt er niets meer. Recuperatie en naverzorging met de juiste sportvoeding worden veel te snel over het hoofd gezien. Gevolgen hiervan zijn stramme spieren, blessures en overbelasting. De Herbalife24-producten zijn er voor iedereen die (regelmatig) sport en zorgen voor een goede en snelle recuperatie.

Voordelen

Melkeiwit ondersteunt de spiermassa

  • Koolhydratenmix verschaft onmiddellijke en langdurige energie
  • Antioxidant bescherming van vitamine C, E en selenium
  • Bevat L-Glutamine

Wanneer het lichaam na het sporten door middel van shakes en andere producten wordt voorzien van de juiste sportvoeding van Herbalife, dan zal het langer fit blijven. Heerlijk toch? Voor meer info  vraag het aan Uw Coach Bartje Vermeulen en hij  zal je hierin begeleiden.