Change Your Life!

Verander je leven en plaats hier je bestelling.

Vraag

Herbalife F1 Shake
Beta Heart

Herbalife F1 smaak

Pak snel die lekkere Herbalife Shake in een glas, verrukkelijk!
Makkelijk te bereiden en toch een uitgebalanceerde evenwichtige voedzame maaltijd.

Een Herbalife Shake geeft een uitstekende balans van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiële micronutriënten, toegevoegde plantenextracten en kruiden.

Belangrijkste voordelen:

De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld.*
Caloriebeheersend: 220 kcal per portie
Formula 1 shakes zijn rijk aan proteïnen uit zuivel en soja (18 g per portie) en een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training.
Een Formula 1 shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.
Sojaproteïne: een compleet proteïne dat alle essentiële aminozuren biedt.
Biedt essentiële vitaminen en mineralen.ideaal ontbit

Hoe kan het u helpen:
Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Herbalife Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen.

Voor gewichtsbeheersing: Vervang dagelijks twee maaltijden door een héérlijke Shake en eet één uitgebalanceerde maaltijd.

Voor evenwichtige voeding: Vervang dagelijks één maaltijd door een héérlijke Shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.

Gebruik: Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 300 ml halfvolle melk (vetarm).
Uw lichaam heeft 1 g proteïne per kg lichaamsgewicht nodig, voor extra proteïne kan Formula 3 toe worden gevoegd aan uw Formula 1 shake.

*33% marktaandeel gewichtsbeheersingssector wereldwijd (euromonitor 2011)