Change Your Life!

Verander je leven en plaats hier je bestelling.

Vraag

Herbalife F1 Shake
Beta Heart

Afslanken 

Wilt u enkele kilootjes afvallen om slank en fit de zomer tegemoet te gaan? Hebt u er een aangename reis opzitten maar was het eten ter plaatse super lekker en vlogen de kilo’s eraan? Pak dan dat overtollige gewicht aan op een correcte manier en ontdek de producten van Herbalife. De meeste mensen komen voor afslanken of aankomen, uiteindelijk is de volgende stap je gewicht te beheren.

Afslanken is voor vele mensen een hele opgave, en lukt het ook velen,maar dan ben je op je gewicht en kom je stelselmatig beetje bij beetje weer bij,soms zelfs meer dan voordien. Dat hoeft nochtans niet zo te zijn.

Met de producten en professionele begeleiding van Herbalife vindt u op korte tijd terug uw vitaliteit terug. Door af te rekenen met die overtollige kilo’s wordt u opnieuw gezonder en fitter en dit alles op een natuurlijke maar vooral haalbare manier.

Aankomen 

Inderdaad u kan ook op een gezonde manier aankomen of bijkomen met Herbalife producten. Het is immers geen dieetvoeding!!! 

Er zijn ook mensen die last hebben van ondergewicht. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ondergewicht door slechte voedingsgewoonte, stress, medische redenen en nog veel meer.

Aankopen betekent niet echter “meer vet” gaat eten. Neen aankomen kan je door het ideale ontbijt, gezond te eten en sporten. 

De uitgebalanceerde voeding va herbalife voedt de spieren en de weefsels, waardoor u niet alleen fysiek, zichtbaar zal bijkomen. Het ondersteund ook een normaal vitaliteits niveau. 

De herbalife voeding draagt ook bij tot een betere spiermassa, is erg gemakkelijk in gebruik, combineerbaar met iedere levenstijl, een heerlijke smaak en bijzonder laag in calorieën.

Aankomen in spiermassa’s door gezond leven en sporten, zijn gezonde kilo’s.

Met of zonder begeleiding

Wie dit wenst kan door ons van A tot Z bijgestaan worden. Hebt u geen hulp nodig, dan kan dit ook perfect. U bestelt de gewenste producten en u kunt zelf aan de slag om zo gewicht te verliezen. Uiteraard blijven wij steeds beschikbaar indien u toch vragen zou hebben.

Onze troeven

Wij bieden u programma’s op maat afhankelijk van hoeveel u wil afslanken of wil bijkomen.U hebt nog steeds recht op minstens 1 normale maaltijd per dag tijdens de afslankkuur. Het dieet helpt u magere spiermassa op te bouwen. Door uw hoeveelheid magere spiermassa te vergroten, zal uw metabolisme ook verhoogd worden, wat betekent dat u meer calorieën zult verbranden. Zelfs wanneer u slaapt slankt u dus af! Onze afslankprogramma’s bevatten alle voedingstoffen die uw lichaam nodig heeft om goed te functioneren. U voelt zich dus niet slap of geprikkeld tijdens het diëten.

Kortom een voedings shake in iedere keuken!!!