Change Your Life!

Verander je leven en plaats hier je bestelling.

Vraag

Herbalife F1 Shake
Beta Heart

Afslanken/aankomen

Lees meer »

Sportvoeding

Lees meer »

Huidverzorging

Lees meer »

Hoe verander jij je leven?

Om een gezondere leefstijl te realiseren heeft men vaak behoefte aan ondersteuning. Met het Herbalife gamma en uw persoonlijke coach wordt het mogelijk alle doelstellingen te bereiken die u voor ogen hebt.
Voeding voor iedereen waar alles inzit wat je lichaam nodig heeft mineralen, vitaminen,ijzer, Magnesium, Calcium, koolhydraten, vezels, vetten, eiwitten, …
of het nu gaat om gewichtsbeheersing, (afslanken, aankomen) sportprestaties, huidverzorging of meer vitaliteit en een gezonde levensstijl.

Een uitgebalanceerde voeding is één van de belangrijkste factoren voor uw welzijn.Samen met voldoende beweging en water drinken is het de basis van een gezonde actieve levensstijl.

We houden van een persoonlijke aanpak,daarom starten we eerst met een kennismakinggesprek en een lichaamsanalyse en we hechten belang aan regelmatige opvolging en optimale informatie.
Onze klanten zijn voor ons zeer belangrijk! Laat u dan ook vakkundig bijstaan door Herbalife coach Bartje Vermeulen uit Rotem.

Weet jij hoe het met je binnenkant van je lichaam gesteld is?

Vraag je lichaamsanalyse of gratis bodyscan aan. Kom je vetpercentage, spiermassa, vochtmassa en je metabolische leeftijd te weten.

Vraag ze vandaag nog aan.Het kan je leven totaal veranderen